Disclaimer

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder: 

 

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

 

4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maakt inbreuk op intellectuele rechten.

 

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan de eigenaar te worden verzocht.

 

7. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze zijn noodzakelijk voor het correct functioneren van de site. Er worden géén persoonlijke gegevens van de gebruiker opgeslagen en evenmin worden deze doorgegeven aan derden.

 

Nadere informatie

 

Indien u nog vragen of twijfels heeft, kunt u contact met ons opnemen via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iets voor jou?

Websites

Oppernet vervaardigt Joomla-sites.

Hosting

Ruimte voor je website en e-mail.

Onderhoud

Backups van je site.
Software updates.

Contact

Oppernet
Paul Rodenkolaan 52
7207 CH Zutphen
T 0575-470758
E info@oppernet.nl
Contact.  Nieuwsbrief...